همواره بسیاری از افراد وقتی به زمانی که پیر خواهند شد فکر میکنند، مایوس شده و اُمید به زندگی خود را تا حد بسیاری از دست میدهند. اینگونه نیست و راههای زیادی برای مقابله با پیری زودرس وجود دارد. یکی از مواردی که میتواند سبب جلوگیری از پیری شود، مصرف قارچ است که در ادامه با این موضوع مهم خواهیم پرداخت.
مصرف قارچ و بررسی فواید آن در جلوگیری از پیری
علاقهمندان به مجله پزشکی نت سلامت؛ مطالعات جدید به عمل آمده و منتشر شده در مجله Food Chemistery بیانگر آن هستند که مصرف قارچ، به دلیل وجود دو نوع مختلف آنتی اکسیدان میتواند در سلامت فرد و همچنین جلوگیری از پیری نقش بسزایی ایفا نماید.

این تحقیقات توسط رابرت بیلمن، استاد مقدماتی علوم غذا و مدیر مرکز بیماریهای گیاهی و قارچ برای بهداشت در دانشگاه دولتی ایالت پنسلوانیا به دست آمد.
محققان قبلا در آزمایشاتشان متوجه شده بودند که قارچ منبع عظیمی از آنتی اکسیدان Ergothioneine است، اما هم اکنون موفق به کشف نوع دیگری از آنتی اکسیدان شدند که میتوان از آن به عنوان اکسیر جوانی یاد کرد.
یافتههای جدید و اثبات تاثیر مصرق قارچ بر ضد پیری
یافتههای جدید در رابطه با مصرف قارچ به مهم بودن آن در زمینه جلوگیری از پیری اشارات فراوانی داشته و میتوان با یقین گفت که این مسئله را علم ثابت کرده است. اما دانشمندان در ادامه بیان کردهاند که مصرف قارچ به مقدار زیاد میتواند مضراتی داشته باشد، آنها بر این عقیده هستند که بدن انسان مکانیزم کنترل اکثر این آنتی اکسیدانها را دارد، اما مصرف بیش از حد آن میتواند سبب بروز بیماریهایی همچون سرطان، بیماریهای قلبی و عروقی و آلزایمر شود.
آنها اظهار داشتند که توانستند در مطالعات بر روی برخی جوندگان با ایجاد شرایط مناسب و حذف رادیکالهای آزاد، سبب افزایش عمر آنها شوند. دکتر بیلمن در اظهاراتش اعلام کرد که به این یقین رسیدهاند که قارچها منابع سرشاری از آنتی اکسیدان هستند، گونههایی از قارچ دارای هر دو نوع مهم آنتی اکسیدان میباشند، قارچ دکمه سفید، دارای غلظت کم آنتی اکسیدانها بوده اما در مقایسه با سایر غذاها هنوز در صدر قرار دارد.
قارچها آنتی اکسیدان خود را از دست نخواهند داد…
جالب است بدانید قارچهایی که در زمینه پخت و پز از آنها استفاده میگردد، در حین انجام مراحل آشپزی آنتی اکسیدان خود را از دست نخواهند داد و میزانش پایدار خواهد ماند. او در ادامه اظهار داشت که در آینده به بررسی اثرات این دو نوع آنتی اکسیدان بر اختلالات نوروژنیک خواهند پرداخت.

آنها بر این باورند که کشورهایی همچون فرانسه و ایتالیا که از رژیم غذایی بیشتری بهرهمند هستند، دارای اژوتوئین بیشتر و بیماریهای نورودنراتیو کمتری هستند.
پروفسور بیلمن در ادامه بیان کرد که کشورهایی همچون ایالات متحده آمریکا به دلیل داشتن مقدار کمتری از Ergothioneine در رژیمهای غذاییشان، دارای تعداد بیشتری از نوع بیماری پارکینسون و آلزایمر هستند.
جالب است بدانید که آنها اعتقاد دارند، حد فاصل این اختلاف غذایی بین کشورها چیزی در حدود 3 میلیگرم در روز که معادل 5 قاشق غذاخوری است، میباشد و اگر این میزان رعایت گردد میتوان به ایجاد نشدن این بیماریها تا حد زیادی اُمیدوار بود.
آیا شما از قارچ در رژیم غذایی خود استفاده میکنید؟
Source: Medicalnewstoday
نت سلامت اخبار پزشکی, سلامت, زیبایی, موفقیت, روانشناسی